Hava Durumu

Vali Çelik yaralanan öğrencileri ziyaret etti

Niğde'de deney sırasında sülfürik asit sıçraması nedeniyle yaralanan öğrencileri Vali Cahit Çelik, hastanede ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Vali Çelik yaralanan öğrencileri ziyaret etti

Niğde Merkez Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, bugün 15.30 sıralarında ders esnasında sülfürik asit ve çinko karışımının öğrencilerin üzerine sıçraması sonucu yaşanan kazada yaralanan öğrenciler, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Okula çağrılan 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen Y. E. Ç. (13), M. S. (13), E.  M.  B. (14) ve M. Y. (15) adlı öğrencilerin yüz, ense, karın ve diğer bölgelerinde 1. derece yanık oluştu. Aynı kazada etkilenen ve kendi imkanları ile hastaneye başvuran M. S. (15), Y. D. (14), E. K. (14) ve B. E. K. (14) adlı öğrencilerin de boyun, yüz, diz ve ense bölgelerinde oluşan yanıklar nedeniyle travma alanında tedavilerine başlandı. 

Niğde Valisi Cahit Çelik, yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti. Ziyarete Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve İl Sağlık Müdürü Doğan Bahadır İnan da katıldı. Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada; ''Hastaların sağlık durumları iyi olmakla beraber tedavileri devam etmektedir.  Yaşanan olayla ilgili adli ve idari süreç başlatılmıştır.'' denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.