Hava Durumu

Narin Güran cinayetinde 8 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında anne ve ağabeyinin de aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı, 4'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Narin Güran cinayetinde 8 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden Narin'in annesi Yüksel, ağabeyi Enes ve amcası Fuat Güran ile 2 kuzeni ve yengesinin de bulunduğu 8 kişi tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

8 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran'ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı.

ANNE VE AĞABEY "KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNA İŞTİRAK" İLE SUÇLANIYOR

Anne Yüksel ve ağabey Enes Güran "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek", amca Fuat Güran "Suç delillerini yok etmek", diğer 5 şüpheli ise "Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.