Niğdeli şampiyon Amerika'da ringe çıkıyor!..

Niğdeli MMA dövüşçüsü İbo Aslan 15 Ağustos’ta Amerika’da düzenlenecek olan müsabakada, Brezilyalı rakibi ile ringe çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2023 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2023 16:41
https://www.medyahabersitesi.com

Niğde’nin Altunhisar İlçesine bağlı Akçaören Köyünde doğan ve ve çocukluğundan beri Viyana’da yaşayan İbo Aslan, Karışık Dövüş Sanatları olarak da bilinen MMA dövüşünde Brezilyalı rakibiyle, 15 Ağustos’ta Amerika’nın Las Vegas kentinde ringe çıkıyor.

İki büyük rakibin karşı karşıya geleceği müsabaka, dünyanın birçok yerinden izlenebileceği gibi, çok sayıda televizyondan da canlı olarak yayınlanacak. Brezilyalı rakibi ile karşılaşacak olan Niğdeli İbo Aslan hedefini rakibini yenerek tüm dünyaya kendisinin ve Türkiye’nin ismini duyurmak olarak dile getirdi.

Daha önce Avusturya’nın başkenti Viyana’da 2019 yılında düzenlenen Vendetta Şampiyonlar Gecesinde ringe çıkan MMA dövüşçüsü İbo Aslan, rakibini nakavt ederek dünya şampiyonluk kemerini beline takmıştı.

NİĞDELİ BABAYİĞİT İBO ASLAN

Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Akçaören köyünde doğan ve 6 yaşında Viyana’ya giden İbo Aslan, 1,90 boyunda ve 106 kilo ağırlığında. 23 yaşında dünya şampiyonu olan Aslan, gelecekte büyük başarılara imza atmak istediğini belirtirken, elde edeceği başarılarla Türkiye’yi gururlandıracağına inancının tam olduğunu dile getirdi.

TÜRKİYE’DEN MAÇ İZLENEBİLECEK Mİ?

Tüm dünyanın izleyebileceği ve çok sayıda televizyondan canlı yayın olarak aktarılacak olan müsabaka, Ağustos’un 15’inde ekranlarda olacağı bildirildi. Ancak, MMA dövüş sporunun en önemli maçlarından olan bu karşılaşmanın, Türkiye’de herhangi bir kanal veya platformda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda henüz herhangi bir açıklama gelmedi.