Oktay Kaynarca'dan itiraf: Kurtlar Vadisi uyarlamaydı

Türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır karakteriyle hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, yıllar sonra ilk kez dizinin uyarlama olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 16:37
https://www.medyahabersitesi.com

Candaş Tolga Işık'ın Kafa TV'deki programı Fenomen'e konuk olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca Türk televizyon dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kurtlar Vadisi'nin aslında bir Amerikan dizisinden uyarlandığını söyleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dizinin esin kaynağının TRT'de yayınlanan Büyük Tuzak (Wiseguy) adlı Amerikan yapımı olduğunu açıkladı. Oktay Kaynarca, bu bilginin bugüne kadar pek duyulmadığını ve kendisinin bu gerçeği ilk kez açıkladığını ifade ederek, "İşin aslına bakarsanız, o dönem TRT'de 'Büyük Tuzak' diye bir dizi vardı. Amerikan formatıydı ve biz de bayılarak izliyorduk. Sonrasında Osman'ın yanına gittim ve 'Bu dizi formatlanırsa Türkiye'de çok ilgi çeker' dedim. Ancak bir süre bu konu gündemde kalmadı. Ardından Osman beni çağırdı ve projeyi yapmaya karar verdiklerini söyledi" ifadelerini kullandı.