Niğde'de hırsızlığa geçit verilmiyor

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mayıs ayında yapılan çalışmalarda, 5 farklı hırsızlık olayı aydınlatıldı, 21 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 01:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 01:52
https://www.medyahabersitesi.com

Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında 01.05.2024-31.05.2024 tarihleri arasında Niğde'de meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda;

6 ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 12 şüpheli hakkında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.  

4 ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.  

3 ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. 

Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu otomobil sahibine teslim edildi.  

Polis Sorumluluk Bölgemiz dışında çalıntı kaydı girilen kamyonet bulunarak sahibine teslim edildi. Motor ve şasi numaraları kazılı 3 adet motosiklet yakalanarak ilgili birime verildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; ''İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.'' ifadelerine yer verildi.