İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde'ye geldi

Seçim çalışmaları kapsamında Niğde’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şadırvan Park'ta bulunan esnafları ziyaret ederek partisinin Niğde Belediye Başkan Adayı olan Naim Osman Erem'e destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 15:16
https://www.medyahabersitesi.com

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Ecz. Naim Osman Erem’e destek istemek ve vatandaşlarla görüşmek üzere Niğde’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şadırvan Park'ta bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Şadırvan Park'ta bulunan esnaf ziyaretinde bir vatandaşın “emekli maaşı ile geçinemiyoruz” demesi üzerine Akşener; “Aynı tür aileden geliyoruz aynı tür hayat tarzına sahibiz. Benim ne olduğumun, senin ne olduğunun bizi ilgilendirmesi söz konusu olabilir mi? Bir tek konuda olur oda hırsızlık yapıyorsan olur. Şucusun, bucusun çırak çıktınız ya. Şimdi siz emeklileri hatırlamaları lazım. Ben bu esnaf esnaf gezerek bunu hatırlattım, şimdi bu seçimde sizler iki kulağınızı elinize alıp düşünürseniz bakın görün sizin karşınız da hazır ol vaziyetine geçerler.  Siz bu yerel seçimlerde bir ceza kesin. Ondan sonra iktidar olmak, iktidarda kalmak için bütün partiler burada hazır ol vaziyetinde duracaklar. Bakın buraya benden başka gelen yok” diyerek cevap verdi.

Niğde'de esnaf ziyaretlerine bir süre daha devam eden Akşener, daha sonra Niğde'den ayrıldı