Çamardı’da korkunç kaza! 2 ölü 1 yaralı!..

Niğde’nin Çamardı ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 15:46
https://www.medyahabersitesi.com

Niğde’nin Çamardı ilçesine bağlı Mahmatlı köyü yakınlarında ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Öğrenilen bilgiye göre, Çamardı-Pozantı kara yolu Mahmatlı köyü civarında Ünal Körkoca idaresindeki 51 HV 795 plakalı ticari araç ile karşı yönden gelen Osman Uğur kontrolündeki 51 ABH 744 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Yapılan incelemeler sonucu sağlık ekipleri Ünal Körkoca ile Osman Uğur’un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Otomobilde ağır yaralı olarak bulunan Halime Ş. İse Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Meydana gelen kazada talihsiz isimler Koca ve Uğur’un bedenli otopsi için, morga sevk edildi.

Yaşanan korkunç kazada hayatını kaybeden Osman Uğur’un polis okulu öğrencisi olduğu öğrenilirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Halime Ş. İle nişanlandığı belirlendi. Yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Sevilay Arıkan